divendres, 30 d’octubre del 2020

Quilts i teles trasseres!

 

A l’anterior article, et vaig explicar en què consisteix el quilting. Ho recordes? No pateixes, més avall, trobaràs el text perquè puguis refrescar el tema. Doncs ara seguirem parlant dels quilts perquè són un dels treballs més habituals en el món del patchwork

 

Els quilts consten d’un treball de patchwork, que és el que requereix més dedicació, una capa de buata i una tela a la part de darrera. Els quilts s’anomenen així només quan ja estan encoixinats; és a dir, les tres capes que acabo de mencionar estan cosides totes juntes. Aquesta forma de fer-ho subjecta les tres capes i embelleix el quilt un cop acabat.

 

Les teles trasseres entren en joc quan s’han de cosir diverses teles, d’1,10 metres d’amplada per assolir la mida d’un cobrellit de, per exemple, 2,60 x 2,70 metres, aproximadament, i no es volen fer moltes costures. En aquests casos, se solen utilitzar teles trasseres de 2, 80 metres d’amplada. 

 

A  la botiga física i online de 100% Patchwork, tenim una àmplia gamma de teles trasseres, i jo t’assessoraré amb molt de gust perquè elaboris un quilt de patchwork ideal!

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada